Meer informatie

 • Openingstijden in Huisartsenpraktijk Het Baken:

  • maandag van 08:00 – 10:00 uur (op afspraak)

  • woensdag van 08:00 – 10:00 uur (op afspraak)

  • vrijdag van 08:00 – 10:00 uur (op afspraak)

  Klik op meer informatie voor andere locaties en openingstijden. Daarnaast is op deze bereikbaarheidskaart‘ te zien bij wie u waarvoor moet zijn en wat het benodigde telefoonnummer is.

  Lees meer

 • Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de huisartsen en de medewerkers van Huisartsenpraktijk Mulder en Stet. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat u over bepaalde zaken minder tevreden bent. Als u onvrede of een klacht hebt over artsen, medewerkers, gebeurtenissen of de organisatie, dan kunt u hieronder lezen wat u kunt doen. Onze praktijk heeft een klachtenregeling voor het registreren en behandelen van klachten.

  Probeer het probleem met uw huisarts op te lossen.
  Uw huisarts stelt het op prijs de gelegenheid te krijgen om de oorzaak van uw onvrede of klacht met u te bespreken. Als de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan er ook niet samen met u gezocht worden naar een oplossing van het probleem. U kunt hiervoor een afspraak maken voor een gesprek met uw huisarts. Het is ook mogelijk de klacht schriftelijk te melden. U kunt hiervoor gebruikmaken van het klachtenformulier op de website of een formulier halen bij de balie. Het ingevulde formulier kan worden afgegeven bij de assistente aan de balie of in de brievenbus van de praktijk. Na ontvangst van het klachtenformulier wordt er binnen 2 weken contact met u opgenomen.
  Het klachtenformulier kunt u hier te downloaden: Klachtenformulier Praktijk Mulder
 • U haalt uw verwijsbrief of labfromulier bij voorkeur zelf op. Als dit niet mogelijk is dan kunt u iemand machtigen om voor u deze formulieren op te halen. Daarvoor kunt u een machtigingsformulier downloaden: Machtigingsformulier Praktijk Mulder

 • U dient urine in te leveren in een speciaal daarvoor bestemd potje. Dit potje kunt u gratis afhalen bij het assistentenloket van de praktijk. Als u urine mee moet nemen voor het laboratorium “Medial” dan heeft u ook nog een opzuigbuisje nodig. Geef dit aan bij de assistente.